Sex, analfabetism si violatori (1)!

Postul care urmeaza este preluat de pe blogul Veronicai A. Cara.Si zice asa:

Am un post lung, pe care sunt nevoita, ca sa nu capiati, sa-l impart in trei! Asadar:..!

Ca sexul vinde, nu mai exista nicio indoiala! De ce vinde, e o alta discutie si e lunga!

Nu vinde pentru ca e scandalos, pentru ca e “atractiv”, ci pentru ca, in spatele constiintei noastre, in ciuda tuturor revolutiilor de emancipare, eliberare de prejudecatile si morala caduca, feministe, sexul ramane o interdictie, o nevoie si realitate pulsionala, inalienabila existentei noastre, pe care cenzura culturala, chiar oarecum eliberata de severa moralitate a epocii victoriene, de exemplu, o reprima inca. Orice interdictie naste interes, fie si pentru simplul fapt si oribila posibilitate ca, in spatele interdictiei, se poate construi o intreaga patologie.

Asadar, sexul vinde, sexul e de “interes”! Nu voi merge pe motivatiile psihologice de bun simt si de proxima “legitimare”, nu acesta este scopul postului. Poate, intr-un post aplicat, voi scrie despre sex si din aceata perspectiva, pentru ca merita, pentru ca ne poate lamuri multe lucruri, astazi, insa, voi face o compunere libera despre mizeria asta cu “sexul care vinde” si care baga bani multi in buzunarele unora (care se folosesc, cu o lipsa de scrupule demna se psihopati, de faptul nu ca sexul vinde, ci –si o sa-l parafrazez pe Freud- ca inconstientul este istoria infantila a libidoului ).

Cu siguranta, traim intr-o lume oribila, absolut legitima, in oribilitatea sa, de oribilitatea spatiului ingust de constiinta a fiecaruia dintre noi, a lipsei de cultura, de informatie, de aspiratii, de motivatii demne de-o umanitate evoluata si, evident, a lipsei dezastruase a spatiului estetic care ne-ar defini ca identitati. Categoric, suntem oribili in bezna si involutia noastra!

Ca filosoful antic ne-a spus ca statele ar trebui conduse de intelepti, pazite de armate si intretinute de negustori priceputi…treaba anticului care o fi trait pe alta lume, n-o fi avut ce face si s-a gandit el acolo la niste prostii, fara de folos cuiva! Intelepciunea e ultima in orice clasament de interes privat sau colectiv, ni se furnizeaza, cu atrocitate, lipsa valorilor, stiindu-se ca, fara modele de intelepciune, aspiratii la intelepciune, motivatii sa evoluam pe acest fagas, traind intr-o bezna totala ( si de orientare, si de discernamant, si de evaluare, raportare, intelegere, separare, refuz, constiinta), vom fi o turma de oi, boi, vaci si capre, usor de condus, usor de dezbinat, de convins, de suprimat, ca vointa si ca actiune. Nu-si bate nimeni capul macar sa ne influenteze sau sa ne manipuleze, iar asta e trist!

Evident, cu capatanile goale si aride, nu reprezentam vreun pericol, vreun interes, nu pretindem niciun efort, nu-l meritam, nu-l necesitam, suntem vai de capul nostru de oligofreni cu personalitate aleatorie! Nu stim nimic, nu vrem sa stim, suntem o turma sinistra de capete moarte, purtate pe niste trupuri vii, sub incidenta intamplatoare si trista ca evolutia organismelor vii, pentru o supravietuire biologica, mai comporta si asemenea mutatii! Punct! Sunt absolut sigura de tot ceea ce scriu aici! Priviti in jurul vostru si vedeti cati mai vor sa fie informati, sa fie frumosi, cati mai admira si au drept model, modele legitime, cati se mai ocupa de osatura interioara a evolutiei autentice proprii, cati mai inteleg si mai au vreun interes pentru conceptul de estetism sau pentru cel de informare modelatoare a unei minti de om care a fost creat si peste care s-a suflat har si nu a unei minti de om care se trage din maimuta!

Sexul vinde! Toti si toate suntem tari la pat, facem orice, vociferam si ne laudam ca facem orice, femeile se comporta ca hienele, barbatii ca taurii comunali! Toate bune si frumoase! Imi place si as admira o astfel de realitate lipsita de fostele si multele inhibitii, refulari, cenzuri, minciuni, fariseisme si interdictii care au desenat sinistru, secole de-a randul, patologii sinistre in bietul comportament uman si biata minte infricosata!

As admira toate astea, daca, in spate, s-ar afla o constiinta! Dar cand, in spate, se afla bezna totala, teren arid si gropi sinistre, iar singura forma care intrupeaza eliberarea noastra de prejudecati si morala despotica e mimetismul (si acela savarsit ca de niste drogati lipsiti de orice forma de discernamant si intelegere)…ei, bine, rahatul asta cu eliberarea sexuala, eliberarea de prejudecati, traditii etc imi pare un mare rahat, asa cum si este si nu poti pretinde, chiar avand de partea ta tot exhibitionismul si lipsa se luciditate, ca e eliberare sau evolutie inteleasa! Pai, ce, naiba, presupune o eliberare?! In primul rand, constiinta sclaviei, incovenientele ei si aspiratia, motivatia profunda si constienta a eliberarii!

Dar cand tu nu stii cate urechi ai in cap, cate ai avut, vreodata, ce, naiba, o fi stat la baza lumii asteia si a motivatiilor acesteia de-a evolua atat de bizar, sinistru, uneori, sau previzibil, cand habar n-ai ce evenimente au compus secolele care au adus aici istoria in care s-au nascut mami si tati, care apoi te-au nascut pe tine, cand nu stii poeziile, gandurile si intrebarile altora etc cum, naiba, ai putea hotari ca ai discernamant sau ca ai facut vreo alegere?! Nu, ai facut ceea ce fac toti in jurul tau, n-ai facut vreo alegere, esti doar blanosul dintr-o turma sinistra, te duci la vale sau la deal pentru ca te duce turma, nu pentru ca ai alegeri sau discernamant. Identitatea ta e identitatea turmei!

De la treisprece, paisprezece, cinsprezece ani, fetele isi doresc sa fie sexy! Atat! Forma mai cumplita de deposedare nici n-am mai intalnit!!

Se imbraca ca atare, se fardeaza ca atare, danseaza ca atare, se comporta, sinistru si de toata compasiunea, ca atare. Asta e piata de desfacere, asta trebuie sa prezinti! Pentru ce, pe nimeni nu mai intereseaza!

Cum nu intereseaza ca a fi sexy e lucrul cel mai usor de pe lume! Mai ales la varsta aceea si in toate varstele imediat urmatoare, de fapt. De ce te-ai pregati temeinic pentru o realitate atat de facila, paupera, banala si lipsita de identitate, greu de lamurit si imposibil de sondat in mintile lipsite de orice fel de luciditate! Macar daca ai urmari satisfactia sexuala, ar fi legitim. Si din punct de vedere biologic si din punct de vedere filosofic, estetic, teoretic! Interesant ca mai nimeni nu urmareste asta, identitatea sexuala ramanand, sinistru, o deriva totala! Fetele vor sa fie sexy (chiar daca sunt fetite si asta ar putea fi de-a dreptul traumatizant si devalorizant) pentru ca, in jur, in turma, asta e regula! Din punctul de vedere al mutantei luciditati, vor sa fie sexy ca sa-si poata cumpara vesminte, zorzoane, vopseluri pentru fizionomie si sa poata deveni din ce in ce mai sexy.

A-ti masacra, asa, motivatiile firesti, naturale, biologice si a urmari scopuri lipsite de orice sens pentru natura si filosofia biologica a unei specii mie mi se pare o mutatie grava survenita in evolutia speciei! Macar daca ar urmari satisfactia, fericirea, satisfacerea nevoilor firesti de specie, procreerea, ar avea toata legitimitatea biologica, in plus, cine stie, o filosofie a estetismului de noua generatie, fundamentat pe o instinctualitate sanatoasa, lucida, acceptata si bine inteleasa! Dar a urmari, de florile marului, sa fii sexy, asa, (sau doar pentru bani si posete) fara nicio motivatie sanatoasa si uitand, cu desavarsire, de prerogativele speciei, dotata cu constiinta, din care faci parte, aproape mi se pare o crima, in sensul de sinucidere la nivel de generatie! Mutatia asta este grava! Orice specie este programata genetic sa-si doreasca sa supravietuiasca.

Fetele vor sa fie sexy ca sa-si gaseasca “barbati cu bani”! Nu in vreun scop sanatos homonal sau anatomic. “Barbatii cu bani” au devenit motivatia de supravietuire a lumii acesteia! Barbatii fara bani stiu ca se vor acupla mai putin ca barbatii cu bani! Barbatii fara bani, dar inteligenti, sa zicem, si cu date sanatoase biologice, mai devreme sau mai tarziu, vor disparea, ca regula fireasca a supravietuirii biologice a celor “puternici” si necesari! Cei inutili nu vor mai face parte din calculele supravietuirii! Ca sa ai bani, trebuie sa faci diverse lucruri, inclusiv compromisuri, nelegitimitati, excrocherii…in cazurile de incidenta morala sau legala severe, se poate ajunge oriunde! Urmasii nostri vor fi urmasii legitimi ai unei lumi monstruoase! Al femeilor care se acupleaza pentru bani, imagine sau posete si ai barbatilor care vor face orice ca sa se acupleze.

Necesitatea acuplarii a fost inlocuita de necesitatea posesiei! Posesia, intr-o lume ingramadita si ocupata, presupune deposedarea altcuiva! In fiecare secunda, ne deposedam cu ferocitate de singurul bun inalienabil si necesar pe piata supravieturii, noi! Cum, naiba, sa ne mai miram ca traim intr-o lume de imputiciuni, cand noi suntem morti?! Cum, naiba, sa ne mai miram ca, desi ingrozitor de frumoase, fetele care ne umplu Mall-urile si bulevardele par moarte si iti nasc presupunerea nejustificata ca sunt ingrozitor de urate?! Domnii mei, hamestiti de acuplare, sunt sigura ca, pana si voi, aveti, in anumite momente, de oboseala sau de revelatie, aceasta intuitie…!

Ca lucrurile stau oribil si n-au niciun rost biologic sunt demonstrate de contradictiile inerente oricarui sistem anarhic, alcatuit din formatiuni bolnave, rod al mutatiilor celulare distructive! De exemplu, desi a fi sexy a devenit stindardul acestei lumi, desi pentru a avea o cariera de succes, e musai ca ca femeile sa arate, sa se comporte si sa aiba atitudinea amfitrioaneleor vechilor bordeluri, imediat dupa consacrare, recurg si revin la morala!

De ce?! Pentru ca concurenta pe piata lipsei de morala e acerba si poti fi, in orice secunda, detronata, pentru ca morala te legitimeaza ca specimen evoluat, pentru ca ai dispretuit, in sufletul tau, fosta identitate si fosta turma?! Un lucru e clar, nu apar la tv, nu se lanseaza in muzica, in scandalurile mediatizate, decat fetele care arata si se comporta precum vanzatoarele de placeri (nu ca ar fi rau sa vinzi placere, daca iti place si asta e vocatie vietii tale! Am toata stima pentru destine si pentru vocatii!). Toate isi pun silicoane in bot, in sani si pe unde se mai pot pune, toate sunt imbracate ca cele insirate pe sosele, toate se cupleaza cu un anumit gen de barbati, dar par ca sunt disponibile tuturor (regula succesului), ulterior, dupa ce tabloidele epuizeaza mediatizarea lor ca femei de un anume specific sexy, toate se supara brusc si definitiv pe tabloide ca le denigreza, isi schimba coafura, isi pun fuste pe genunchi, devin Maica Tereza si promoveaza pacea mondiala!

De ce?!

De ce nu raman coerente cu sine si cu imaginea care le-a consacrat?! De ce dau buzna cu taurii coridelor in legitimitatea altora?! Pai, nu erau ele alea sexy, devoratoare de barbati si in tornada sexualitatii afisate?! De ce, naiba, devin, dupa cateva luni, doamne?! Pai, cand, dracu, i-au mintit pe barbati, atunci sau acum?! Si, daca i-au mintit, de ce i-au mintit?!…. Deci, dragii mei, nu v-ati culcat cu bombele sexi conturate, cu febra, fara nicio alta aspiratie, de capatanile voastre goale, v-ati culcat cu unele care nici macar nu existau! Deci, n-ati avut penisul mare, n-ati fost taurii comunali, n-ati avut paradisul erotic la picioare, ati avut numai niste holograme, pe care ati cheltuit mult, nu v-ati facut vise…ati trait ca intr-un episod psihotic! Practic, in toti anii astia, v-ati tras-o cu papusi gonflabile! Ca si cum ati fi fost esuati pe o insula pustie. Ma bucur nespus ca n-ati trait nici voi, nici ele si ca lipsa frumosului si intelepciunii poate naste asemenea bazaconii!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s